Hertz Denverā uzsāk elektrisko automašīnu īres programmu

Denvera, 2023. gada 7. jūlijs – Hertz, viens no pasaules vadošajiem auto nomas pakalpojumu sniedzējiem, ar gandarījumu paziņoja par Hertz Elektrificē Denveru programmas ieviešanu. Šī inovatīvā programma sniegs iespēju klientiem nomāt elektriskās automašīnas un izbaudīt videi draudzīgas pārvietošanās iespējas.

Hertz Elektrificē Denveru programma sākumā būs pieejama izmēģinājuma režīmā, ar ierobežotu skaitu elektrisko automašīnu. Tas ļaus klientiem, kuri vēlas izmēģināt šo jauno pieredzi, iegūt iespēju pārvietoties izmantojot elektro automašīnas, tādējādi samazinot savu ietekmi uz vidi.

Hertz ir uzsācis stratēģisku sadarbību ar vadošajiem elektrisko automašīnu ražotājiem, nodrošinot plašu elektrisko automašīnu flotes klāstu, sākot no iecienītākajiem modeļiem līdz ekskluzīviem premium klases transportlīdzekļiem. Tas ļauj klientiem izvēlēties atbilstošu automašīnu, kas atbilst viņu vajadzībām un vēlmēm.

Lai atbalstītu Hertz Elektrificē Denveru programmu, Hertz veiks būtiskus infrastruktūras uzlabojumus, nodrošinot uzlādes stacijas savās nomas aģentūrās. Tas nodrošinās klientiem ērtu piekļuvi uzlādes punktiem, padarot elektrisko automašīnu braucienu vēl ērtāku un vieglāku.

Hertz lepojas, ka sniedz iespēju klientiem izvēlēties videi draudzīgus transporta risinājumus. Elektriskās automašīnas ir nākotnes mobilitātes pamatā, un Hertz apņemas atbalstīt pāreju uz ilgtspējīgu transportu, piedāvājot plašu elektrisko automašīnu floti saviem klientiem.

Aizpildi pieteikumu

Pēc pieteikuma aizpildīšanas mēs ar Tevi sazināsimies vienas darba dienas laikā

Pieteikums veiksmīgi pabeigts

Paldies! Mēs izskatīsim jūsu pieteikumu un sazināsimies ar jums vienas darba dienas laikā.

Atgriezties uz sākumu